Vaihe 1. Sovelluksen uudemman version löytäminen

Ennen asennusta asennusohjelma tarkistaa Kasperskyn päivityspalvelimilta, onko Kaspersky VPN Secure Connectionin uudempi versio saatavana.

Jos ohjattu asennustoiminto ei löydä uudempaa versiota sovelluksesta Kasperskyn päivityspalvelimilta, se aloittaa nykyisen version asennuksen.

Jos ohjattu toiminto löytää Kasperskyn päivityspalvelimilta uudemman version Kaspersky VPN Secure Connectionista, se ehdottaa uuden version lataamista ja asennusta tietokoneellesi.